Draagt u het Rabotheater een warm hart toe? 02-07-2017

Rabotheater Hengelo is een belangrijke culturele voorziening in Twente. Vorig jaar bezochten meer dan 105.000 mensen een van de 608 activiteiten in het theater: voorstellingen, films, rondleidingen, workshops, schoolvoorstellingen, tentoonstellingen, debatten etc. Dit aanbod is alleen mogelijk dankzij de steun van subsidiënten, waaronder natuurlijk de gemeente Hengelo, sponsoren en ons publiek.  

Het gebouw is nu 16 jaar oud en binnenkort moeten er enkele grote investeringen worden gedaan. Zo moet er een nieuw besturingssysteem van de hijsinstallatie komen en zijn de stoelen in de grote zaal aan vervanging toe.

Om dit soort grote investeringen te financieren en om ons grote aanbod aan activiteiten te continueren, creëren wij nu voor u als vaste bezoeker de mogelijkheid om het theater extra te ondersteunen: u kunt Vriend worden van ons theater. Om het voor u aantrekkelijk te maken om Vriend te worden, geniet u een aantal mooie voordelen. Klik hier voor meer informatie én om Vriend te worden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Een record van 6.867 theaterbezoekers gaven hun mening over het programma van het Rabotheater.
Maar liefst 6.876 bezoekers van het Rabotheater gaven hun mening over de voorstellingen en concerten in seizoen 2016-2017. Een record!
Rabotheater Hengelo genomineerd als Meest Gastvrije Theater 2017
De tweede editie van de verkiezing Meest gastvrije theater 2017 is gestart!
Nieuwe naam voor Rabotheater Hengelo
In september 2017 start het nieuwe theaterseizoen en vanaf dat moment zal het Rabotheater ‘Schouwburg Hengelo’ heten.