Draagt u het Rabotheater een warm hart toe? 27-04-2017

Rabotheater Hengelo is een belangrijke culturele voorziening in Twente. Vorig jaar bezochten meer dan 105.000 mensen een van de 608 activiteiten in het theater: voorstellingen, films, rondleidingen, workshops, schoolvoorstellingen, tentoonstellingen, debatten etc. Dit aanbod is alleen mogelijk dankzij de steun van subsidiënten, waaronder natuurlijk de gemeente Hengelo, sponsoren en ons publiek.  

Het gebouw is nu 16 jaar oud en binnenkort moeten er enkele grote investeringen worden gedaan. Zo moet er een nieuw besturingssysteem van de hijsinstallatie komen en zijn de stoelen in de grote zaal aan vervanging toe.

Om dit soort grote investeringen te financieren en om ons grote aanbod aan activiteiten te continueren, creëren wij nu voor u als vaste bezoeker de mogelijkheid om het theater extra te ondersteunen: u kunt Vriend worden van ons theater. Om het voor u aantrekkelijk te maken om Vriend te worden, geniet u een aantal mooie voordelen. Klik hier voor meer informatie én om Vriend te worden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Paper Wolfe wint Rabotheater Open Podium 2017
De finale van het Rabotheater Open Podium Twente 2017 op zaterdag 20 mei, is gewonnen door de band ‘Paper Wolfe’.
Nieuw theaterfestival in Overijssel met theater, muziek, en meer uit het Oosten.
Vier Oost Theater Festival op 16 en 17 juni in Enschede, Deventer, Hengelo en Zwolle.
Theatermaker gezocht
150 jaar HighTech in Twente en Rabotheater Hengelo zoeken een theatermaker voor het maken van een muziektheaterproductie.