Kaartverkoop Rabotheater Hengelo seizoen 2017-2018 start donderdag 20 april 11-04-2017

Met veel trots presenteert Rabotheater Hengelo het programma voor het nieuwe theaterseizoen. Het complete programma is nu al te bekijken op de website. De online kaartverkoop start donderdag 20 april om 10:00 uur. Vrienden van het Rabotheater kunnen al vanaf woensdag 19 april om 10:00 uur kaarten bestellen.

Het nieuwe theaterseizoen telt bijna 200 voorstellingen en concerten, waarvan een groot deel uniek voor Twente. Met topartiesten als Alan Parsons, Jochem Myjer, Herman van Veen, 10cc en gerenommeerde gezelschappen als het Orkest van het Oosten, Introdans en Toneelgroep Oostpool.

Het Rabotheater Hengelo toont in het nieuwe theaterseizoen opnieuw veel dans, toneel en jeugdtheater, niet alleen in de Grote Zaal, maar ook in de Middenzaal, waar dans-, toneel- en jeugdvoorstellingen extra goed tot hun recht komen. RO Theater komt natuurlijk terug, net als de Amerikaanse zangsensatie  Naturally 7. Dit seizoen brengt Rabotheater bovendien vier opera’s en drie grote musicals: The Full Monty, My Fair Lady en VAMOS! een komische musical geïnspireerd op ‘Ik vertrek’ met Lenette van Dongen in de hoofdrol.

Series en randprogrammering

Ook komend seizoen biedt het Rabotheater weer een aantal Series met grote kortingen. Naast de Danspas, de Avonturenseries muziek en toneel en de series met vaste bespelers Toneelgroep Oostpool en Thijs Borsten wederom de Verrassingsserie, de Serie Kamermuziek en maar liefst drie jeugdseries. Daarnaast biedt het Rabotheater vele regionale voorstellingen en nog meer randprogrammering, met naast inleidingen ook voor- en nagesprekken, afterparty’s, meet & greets met de artiesten en workshops voor jong én oud.

Extra voordelen voor Vrienden van het Rabotheater

Om ons grote aanbod aan activiteiten te continueren, is er de mogelijkheid om het Rabotheater extra te ondersteunen door voor slechts €25,00 per gezin Vriend te worden. Vrienden kunnen al online kaarten kopen voordat de reguliere kaartverkoop van start gaat. Bovendien krijgen Vrienden minimaal tweemaal per seizoen korting op geselecteerde voorstellingen en worden Vrienden als eerste bericht over bijgeboekte voorstellingen en concerten. Klik hier voor meer informatie over 'Vriend van het Rabotheater'.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Een record van 6.867 theaterbezoekers gaven hun mening over het programma van het Rabotheater.
Maar liefst 6.876 bezoekers van het Rabotheater gaven hun mening over de voorstellingen en concerten in seizoen 2016-2017. Een record!
Rabotheater Hengelo genomineerd als Meest Gastvrije Theater 2017
De tweede editie van de verkiezing Meest gastvrije theater 2017 is gestart!
Nieuwe naam voor Rabotheater Hengelo
In september 2017 start het nieuwe theaterseizoen en vanaf dat moment zal het Rabotheater ‘Schouwburg Hengelo’ heten.