Vrienden van Rabotheater Hengelo

Vriend van het theater - ©Marieke BakkerRabotheater Hengelo is een belangrijke culturele voorziening in Twente. Vorig jaar bezochten meer dan 105.000 mensen een van de 608 activiteiten in het theater: voorstellingen, films, rondleidingen, workshops, schoolvoorstellingen, tentoonstellingen, debatten etc. Dit aanbod is alleen mogelijk dankzij de steun van subsidiënten, waaronder natuurlijk de gemeente Hengelo, sponsoren en ons publiek.  

Het gebouw is nu 16 jaar oud en binnenkort moeten er enkele grote investeringen worden gedaan. Zo moet er een nieuw besturingssysteem van de hijsinstallatie komen en zijn de stoelen in de Rabozaal aan vervanging toe.

Om dit soort grote investeringen te financieren en om ons grote aanbod aan activiteiten te continueren, bestaat er de mogelijkheid om het theater extra te ondersteunen: u kunt Vriend worden van ons theater. Om het aantrekkelijk te maken om Vriend te worden, zijn er een aantal mooie voordelen.

Vriend van Rabotheater Hengelo, de voordelen:

  • voorrang met reserveren: als Vriend krijgt u aan het begin van het theaterseizoen voorrang met bestellen. Dat betekent dat u een dag eerder online kaarten kunt kopen;
  • korting: als Vriend krijgt u minimaal twee maal per seizoen  korting op door ons geselecteerde voorstellingen;
  • bijgeboekte voorstellingen: als er voorstellingen of concerten worden bijgeboekt, ontvangt u als Vriend als eerste bericht;
  • informatie: wij houden u als Vriend met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte van ons laatste nieuws, leuke acties en actuele voorstellingen;
  • Preview: als Vriend kunt u voor slechts € 2,50 naar de Preview Theaterseizoen 2017-2018: een avond vol optredens, trailers en informatie over het nieuwe theaterseizoen (hieronder meer informatie).

Vriend worden?

Als u het Rabotheater extra wilt ondersteunen, kunt u voor slechts € 25,- per theaterseizoen per huishouden Vriend van Rabotheater Hengelo worden. Hiermee sponsort u voor één theaterseizoen het Rabotheater.

U kunt direct Vriend van Rabotheater Hengelo worden. U dient ingelogd te zijn. Als u nog niet bent ingelogd,  klik dan hier om in te loggen.

€ 25,- per huishouden

Vrienden van het Rabotheater - ©Marieke Bakker