Pink Project - Pink Floyd in concert

Deel deze pagina
za 13 mei 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

Pink Project is met een geweldige lichtshow, adembenemende projecties en een fantastisch geluid ‘the next best thing’! 

1e rang:   € 27,50

Naast tijdloze albums als 'Meddle', 'The Dark Side of the Moon', 'Wish you were here', 'Animals', 'The Wall' en 'The Division Bell', staat Pink Floyd vooral bekend als een band die ongeëvenaarde concerten gaf. Iedereen die ooit een concert van Pink Floyd bezocht heeft, zal beamen dat dit een onvergetelijke ervaring is geweest.

Pink Project is met een geweldige lichtshow, adembenemende projecties en een fantastisch geluid ‘the next best thing’! Beleef de fantastische muziek van Pink Floyd in ons theater en geniet van nummers als ‘Money’, ‘Wish you were here’ en ‘Comfortably numb’.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

1e rang:   € 27,50   Normaal tarief
2e rang:   € 24,50   Normaal tarief
3e rang:   € 22,00   Normaal tarief
4e rang:   € 19,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Pink Project

So Nice Theaterdiner - Pink Project

za 13 mei 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan het Rabotheater tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarisch, is er voor elk wat wils. Wij zorgen dat u gegarandeerd ontspannen en op tijd bij de voorstelling bent.

De menukaart van Brasserie So Nice bestaat uit kleinere geportioneerde gerechtjes. Middels deze gerechtjes stelt u uw persoonlijke, complete menu samen.
Als u kaartjes besteld bij het Rabotheater, kunt u met 1 klik een Theaterdiner reserveren in onze brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drank) stelt u middels 4 gerechtjes uw eigen complete menu samen.

1e rang:   € 27,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Tribute to Elvis Presley  We Remember Elvis Presley  do 08 jun 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Venice  Spring Tour 2017  do 11 mei 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden