Karsu - Plays Atlantic Records

Deel deze pagina
vr 13 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Karsu, winnares van de Jazzism Edison Publieksprijs 2016, duikt in de muziek van Atlantic Records! Samen met een ijzersterke band brengt Karsu liedjes ten gehore uit de tijd dat Atlantic Records net begon.

1e rang:   € 18,50

Karsu, winnares van de Jazzism Edison Publieksprijs 2016, duikt in de muziek van Atlantic Records! Samen met een ijzersterke band brengt Karsu liedjes ten gehore uit de tijd dat Atlantic Records net begon. Wat velen niet weten is dat oprichter Ahmet Ertegün, van Turkse komaf, een van de grondleggers is geweest van de broeierige tijd van de 'black music'. Ahmet heeft vanaf de oprichting van Atlantic Records (1947) talenten naar voren geschoven als Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees, Led Zeppelin, Eric Clapton en Cher.

Ambassadeurszoon Ahmet was een van de eerste Turken in Amerika. Karsu brengt zijn reis door middel van muziek ten gehore. Van de Turkse roots tot de bruisende jazz die we vandaag de dag nog kennen. Van covers tot eigen werk door misschien wel Nederlands meest veelzijdige jonge zangeres. Van een uitverkocht Carnegie Hall in New York via de Kleine Komedie, Carré en het Concertgebouw in Amsterdam naar Rabotheater Hengelo! Zie onze website voor haar indrukwekkende versie van ‘Skyfall’ bij Giel Beelen.

1e rang:   € 18,50   Normaal tarief
2e rang:   € 16,50   Normaal tarief
1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Iris Hond & Matangi Quartet  Dear World  do 19 okt 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Klassiek
DanceNight  DanceNight  za 21 okt 2017 - 21:30 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden