Powervrouwen - Powervrouwen 3

Deel deze pagina
vr 21 apr 2017 - 20:00 uur - Grote Zaal

Een fenomenale vriendinnenrevue! IJzersterke actrices van verschillende generaties zorgen voor een onvergetelijke ladies night voor vrouwen van 18 tot 88! Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. 

Bij deze voorstelling kunt u het Ladies night arrangment reserveren.

1e rang:   € 25,00

Een fenomenale vriendinnenrevue! IJzersterke actrices van verschillende generaties zorgen voor een onvergetelijke ladies night voor vrouwen van 18 tot 88! Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. Actrices Pamela Teves ('Onderweg naar morgen') en Lieneke Le Roux ('Brozer', 'De Hoofdprijs'), musicalsterren Mylène d’Anjou ('Grease', 'Ciske de Rat') en Cystine Carreon (Tippi Wan in 'Gooische Vrouwen') veroveren, gesteund door Caitlin Baank en Willemien Slot, opnieuw het podium.

Een avond over herkenbare vrouwenzaken met hilarische, scherpe sketches en bakken zelfspot. Onder leiding van Wim Veenhof komen er weer catchy popsongs voorbij en zou er zomaar getapt, gepaaldanst of gerolschaatst kunnen worden…

Spel: Pamela Teves, Lieneke Le Roux, Mylène d’Anjou, Cystine Carreon, Caitlin Baank, Willemien Slot
Muzikale begeleiding: Wim Veenhof
Regie: Bruun Kuijt
Decor en kostuums: Arno Bremers 

De pers over eerdere voorstellingen van ‘Powervrouwen’:

“Vrouwen (maar zeker ook mannen) met een gezonde dosis zelfspot zullen aan het veelzijdige Powervrouwen 2 een smakelijke en vermakelijke avond beleven” **** Telegraaf

De Powervrouwen zijn geestig, inventief en ontroerend en hun revue is een verrassing” **** Theaterkrant

 “Powervrouwen: hip, hilarisch, maar vooral hysterisch goed” Musicalnieuws

Ladies night arrangement - IS UITVERKOCHT

Boek het exclusieve arrangement en geniet vooraf van koffie/thee met chocola, een bijzondere voorstelling en sluit af met bubbels en een Goodie Bag voor slechts € 5,- (exclusief voorstelling). Het arrangement is alleen te boeken in combinatie met de voorstelling, dit doet u in stap 3 van het bestelproces. Let op: dit arrangement is UITVERKOCHT.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

1e rang:   € 25,00   Normaal tarief
2e rang:   € 22,50   Normaal tarief
3e rang:   € 20,00   Normaal tarief
4e rang:   € 17,50   Normaal tarief

Ladies night arrangement

Ladies night arrangement

vr 21 apr 2017 - 19:30 uur

Ladies night arrangement

Voorafgaand aan de voorstelling koffie/thee met chocolade, na afloop bubbels en een goodiebag.

Dit alles vindt plaats in de Wolvecampfoyer.

So Nice Theaterdiner - Powervrouwen 3

So Nice Theaterdiner - Powervrouwen 3

vr 21 apr 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan het Rabotheater tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarisch, is er voor elk wat wils. Wij zorgen dat u gegarandeerd ontspannen en op tijd bij de voorstelling bent.

De menukaart van Brasserie So Nice bestaat uit kleinere geportioneerde gerechtjes. Middels deze gerechtjes stelt u uw persoonlijke, complete menu samen.
Als u kaartjes besteld bij het Rabotheater, kunt u met 1 klik een Theaterdiner reserveren in onze brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drank) stelt u middels 4 gerechtjes uw eigen complete menu samen.

1e rang:   € 25,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theatergroep Carver / Rudolphi Producties  Zwaar metaal  vr 28 apr 2017 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Hummelinck Stuurman Theaterbureau: Carine Crutzen, Warre Borgmans, Yara Alink, Dragan Bakema  Wie is er bang voor Virginia Woolf?  wo 19 apr 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden