Ruth Jacott - Ruth

Deel deze pagina
za 29 apr 2017 - 20:00 uur - Grote Zaal

Een energieke mix van Ruths Nederlandstalige hits, ontroerende ballads, uptempo nummers én liedjes die ze altijd al eens had willen zingen. 

1e rang:   € 32,50

Ruth Jacott is terug, en hoe! De theaterdiva kan niet wachten om u, samen met haar live­band, te trakteren op haar nieuwe theatershow. Met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, krijgt u een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar professionele als haar privéleven.

Een energieke mix van Ruths Nederlandstalige hits, ontroerende ballads, uptempo nummers én liedjes die ze altijd al eens had willen zingen. Soms precies zoals u ze kent, soms in een verrassend arrangement. Ruth is stoer en sterk, supervrouwelijk en glamoureus. Ze bruist meer dan ooit. Een bijzonder theater­concert met onverwachte wendingen, want daar houdt Ruth van.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

Deze voorstelling is ook te zien:
 4 maart 2017 | Theaterhotel Almelo| Klik hier

1e rang:   € 32,50   Normaal tarief
2e rang:   € 29,00   Normaal tarief
3e rang:   € 26,00   Normaal tarief
4e rang:   € 22,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Ruth Jacott

So Nice Theaterdiner - Ruth Jacott

za 29 apr 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan het Rabotheater tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarisch, is er voor elk wat wils. Wij zorgen dat u gegarandeerd ontspannen en op tijd bij de voorstelling bent.

De menukaart van Brasserie So Nice bestaat uit kleinere geportioneerde gerechtjes. Middels deze gerechtjes stelt u uw persoonlijke, complete menu samen.
Als u kaartjes besteld bij het Rabotheater, kunt u met 1 klik een Theaterdiner reserveren in onze brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drank) stelt u middels 4 gerechtjes uw eigen complete menu samen.

1e rang:   € 32,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Frank Boeijen  Theatertournee 2017  za 08 apr 2017 - 20:00 uur - Grote Zaal Muziek
Daniël Lohues  Moi  wo 10 mei 2017 - 20:00 uur - Grote Zaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden