Vier Oost Theater FestivaL - Theater, muziek en meer!

Deel deze pagina
za 17 jun 2017 - 19:00 uur - Rabotheater

Geniet van toneel, muziek, pop-up theater en meer uit het Oosten op de eerste editie van het tweedaagse Vier Oost Theater Festival. Een zomers en uniek theaterfestival in en om de vier grote theaters in Overijssel.

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Geniet van toneel, muziek, pop-up theater en meer op de eerste editie van het Vier Oost Theater Festival. Tijdens dit zomerse, tweedaagse theaterfestival in en om de vier grote theaters in Overijssel krijgt het culturele talent uit het Oosten van Nederland een unieke, eigen plek.

Onder andere Toneelgroep Oostpool, Orkest van het Oosten, Nederlandse Reisopera, Kameroperahuis, The Young Ones en Theater Sonnevanck reizen op 16 en 17 juni langs de theaters in Hengelo, Enschede, Deventer en Zwolle. Zij zullen niet voor u spelen in de zalen, maar vooral op plekken waar u normaal niet komt. Korte performances, concerten en ontmoetingen met theatermakers en artiesten op verrassende locaties in de theaters, zoals het loading dock, de artiestenfoyer, het zijtoneel en de kleedkamers. Naast de voorstellingen kunt u tijdens het festival genieten van muziek, pop-up theater, zomerse drankjes en lekker eten.

Het programma

Orkest van het Oosten - Delen uit: Nonet van Nino Rota
Nino Rota is onsterfelijk door zijn Godfatherfilmmuziek. Maar deze kleurrijke componist schreef nog veel meer: opera’s, symfonieën, balletten, en een briljant, speels en humoristisch Nonet bijvoorbeeld. Negen musici van het Orkest van het Oosten spelen delen van dit onterecht vergeten stuk: virtuoos, vitaal en typisch Italiaans.

Productiehuis Oost-Nederland / Igor Vrebac - Macho Macho
Wat schuilt er achter de Calvin Klein six packs? Welke impact heeft een billboard met bier drinkende baardreuzen op mannen? Wanneer mag een man zijn kwetsbare kant laten zien? Om antwoorden te vinden, nodigen twee macho’s je uit in hun arena waar ze het stereotype over, met en voor de man bevechten.

Sonnevanck - Stil maar Meisje
Als de wereld in brand staat, als je het zelf ook even niet meer weet, als je gewoon even je kop in het zand wil steken, wat doe je dan? Precies. Dan zing je. In koor. Waarover maakt niet meer uit. Muziektheater over het warme bad van samen zingen en de koude douche van niet meer weten wie je bent en wat je zelf denkt.

Valerius Ensemble  - Klassiek als goede vriend
Het Valerius Ensemble zet zich al bijna 30 jaar in voor het brengen van klassieke kamermuziek op de podia. Zo ook tijdens Vier Oost Theaterfestival. Gespeeld wordt in een bezetting voor piano, hobo en fagot. Aansprekende werken van diverse componisten worden gebracht onder de titel Klassiek als goede vriend. Echte kamermuziek, intiem en bewogen.

Let op: u kunt ook een passe-partout bestellen! Dit wordt automatisch berekend bij het selecteren van kaarten voor beide dagen. Kosten: € 25,-.

Dit theater festival is op:

- vrijdag 16 juni
- zaterdag 17 juni

Geen rang (vrije zit):   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 10,00   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Vier Oost Theater FestivaL  Theater, muziek en meer!  vr 16 jun 2017 - 19:00 uur - Rabotheater Diversen
Preview  Preview Seizoen 2018-2019  di 10 apr 2018 - 20:00 uur - Grote Zaal Diversen
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden