Karin Bloemen - Volle Bloei

Deel deze pagina
vr 09 jun 2017 - 20:00 uur - Rabozaal

Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop allemaal het gevoel heeft: de bloei van mijn leven is nu! 

1e rang:   € 29,50

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40e en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo…

Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop allemaal het gevoel heeft: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet Karin hiervoor al haar talenten in: zingend, grappend en misschien zelfs wel dirigerend! Wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei? Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen.

Voor meer informatie: www.labloemen.nl

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

Deze voorstelling is ook te zien:
5 februari 2017 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
11 februari 2017 | Zinin Nijverdal | Klik hier
9 april 2017 | De Reggehof Goor | Klik hier
3 juni 2017 | Wilminktheater Enschede | Klik hier

1e rang:   € 29,50   Normaal tarief
2e rang:   € 26,50   Normaal tarief
3e rang:   € 23,50   Normaal tarief
4e rang:   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Karin Bloemen

So Nice Theaterdiner - Karin Bloemen

vr 09 jun 2017 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan het Rabotheater tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarisch, is er voor elk wat wils. Wij zorgen dat u gegarandeerd ontspannen en op tijd bij de voorstelling bent.

De menukaart van Brasserie So Nice bestaat uit kleinere geportioneerde gerechtjes. Middels deze gerechtjes stelt u uw persoonlijke, complete menu samen.
Als u kaartjes besteld bij het Rabotheater, kunt u met 1 klik een Theaterdiner reserveren in onze brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drank) stelt u middels 4 gerechtjes uw eigen complete menu samen.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Richard Groenendijk  Om Alles!  za 09 dec 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Vrijdag & Sandifort  Vrijdag vs. Sandifort  wo 25 okt 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden